پروژکتور از انواع چراغهای پرکاربرد در صنعت روشنایی میباشد که معمولاً برای تامین روشنایی در فضاهای نسبتا وسیع و باز استفاده میشود. پروژکتورها بر حسب نوع چیدمان ال ای دی به دو نوع اصلی تقسیم بندی می شوند:
– پروژکتورهای COB یا Chip On Board : در این نوع، ال ای دی ها به صورت دانه های بلال ذرت در کنار هم چیده شده اند و صفحات انعکاس دهنده در اطراف توده ال ای دی قرار دارد.
– پروژکتورهای Flood Light : در این نوع، چیپ های ال ای دی ها با فاصله از یکدیگر قرار دارند و نسبت به نوع cob سطح بیشتری دارند. معمولا روی هر ال ای دی یک لنز قرار می گیرد تا جریان نور تقویت گردد.
پروژکتورهای موجود در بازار بر اساس برق مصرفی به سه گروه زیر می توان طبقهبندی کرد:
- پروژکتورهای ۲۲۰ ولت: رایجترین پروژکتورهای موجود در بازار می باشند که در توانهای مختلف از ۲۰ تا چند صد وات عرضه میشوند.
- پروژکتورهای ۲۴ ولت DC: این پروژکتورها در کامیونها و وسایل نقلیه سنگین که منبع برق ۲۴ ولت دارند و یا سیستمهای برق خورشیدی و تجدیدپذیر دارای خروجی ۲۴ ولت DC قابل استفاده می باشند.
- پروژکتورهای ۱۲ ولت DC : این پروژکتورها در خودرو و وسایل نقلیه سبک که منبع برق ۱۲ ولت دارند و یا سیستمهای برق خورشیدی و تجدیدپذیر دارای خروجی ۱۲ ولت DC قابل استفاده می باشند.
- پروژکتورهای خورشیدی: در پروژکتورهای خورشیدی، منبع انرژی از طریق باتری های تعبیه شده در محفظه پشت ال ای دی تامین می شود و پنل خورشیدی وظیفه شارژ باتری ها را به عهده دارد. استفاده این نوع از پروژکتورها به جهت قابلیتهای منحصر به فرد آن ها به سرعت در حال افزایش میباشد. امکان استفاده و نصب در جاهایی که به شبکه برق دسترسی ندارند، عدم نیاز به سیم کشی برق، قابلیت استفاده در جاهایی که استفاده از پروژکتورهای ۲۲۰ ولت خطرناک میباشند از از دلایل اصلی گرایش رو به رشد به پروژکتورها میباشد. با توجه به اینکه پروژکتورهای خورشیدی عمدتاً دارای کابل بین پنل خورشیدی و دستگاه ال ای دی میباشند لذا به راحتی میتوان از آنها در فضاهای سربسته نیز استفاده کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و سفارش انواع پروژکتورهای گفته شده در بالا اینجا کلیک کنید.
همچنین امکان بازدید و سفارش حضوری از طریق مراجعه به فروشگاه آفتابیش قزوین امکانپذیر است.